7.b.4 Foto’s 2014

De 9e reünie van het Alfrinkcollege (voorheen Sancta Maria/Elkervoorde en Bernard Alfrink Mavo) zit er al weer op. Uiteindelijk waren er 35 oud-collega’s en 9 actieve collega’s op bezoek. Helaas hebben een aantal collega’s zonder opgaaf van reden verstek laten gaan. Rinie Gielen kon vanwege het herstel van een longontsteking niet aanwezig zijn. Maar ook Michel Buijtenweg, deel uitmakend van de PUD-commissie, kon niet aanwezig zijn vanwege fysieke problemen met zijn onlangs nieuw geplaatste heup. Op dat moment lag Michel nog in het ziekenhuis te Geldrop.

Een totaaloverzicht van de 9e reünie van het Alfrinkcollege.
Een totaaloverzicht van de 9e reünie van het Alfrinkcollege.

Niettemin waren er wederom volop geanimeerde gesprekken en wisselden in de met nieuw meubilair ingerichte personeelskamer regelmatig de gespreksgroepjes. Ook enkele nieuwe ‘bezoekers’ zoals Marleen van den Berkmortel (van Eijk) en niet te vergeten een tweetal leden van de directie. Rector Monique van Roosmalen kwam samen met Rutger van Deursen kennismaken met de reünisten. Een bezoek dat door de reünisten zeker op prijs werd gesteld.

DSC01005_resize
Vooraan staand rector Monique van Roosmalen en op de achtergrond, (li) naast Piet van de Rijt, directeur Rutger van Deursen.

Zo rond de klok van 20.00 uur keerden de meesten weer tevreden en voldaan huiswaarts. Toch weer bijgepraat en diverse zaken met je vroegere of nog actieve collega’s gedeeld. De reünie van het Alfrinkcollege is inmiddels toch een vanzelfsprekende traditie geworden die in een bepaalde behoefte voorziet. Collega’s die om diverse redenen niet aanwezig konden zijn hebben per email toch het verzoek gedaan om vooral iedereen de groeten te doen. Bij deze doen we dat!

Tijdens de soep en het broodje, naast Pieter Willems de nestor van het gezelschap: Cor Goossens
Tijdens de soep en het broodje, naast Pieter Willems de nestor van het gezelschap: Cor Goossens die nog steeds tuiniert en zo’n 60 fruitbomen op ‘zinne plak’ heeft staan.

Om de sfeer te proeven hieronder nog meer foto’s.