7.b.3 Foto’s 2013

We kunnen weer terugzien op een geslaagde reünie. De 8e editie, op vrijdag 12 april, werd door 55 collega’s bezocht: 43 oud-collega’s en 12 actieve collega’s. ‘Hoe is het?’ ; ‘alles goed?’ was een veelgebruikte openingsvraag tot het aanknopen van een gesprekje. En dan komt een gesprek over het wel en wee al snel op gang. Ook dit keer weer een aantal oud-collega’s die voor het eerst deze bijeenkomst bezochten. Zoals Wilfrid van Dam, Hetty van Ekert, Mieke Dobber, Wiljan van Vlerken. En daarnaast ook ‘nieuwe pensionado’s’ zoals Jan ter Horst, Jos Sieben en – helaas nog geen burgemeester van Lierop – Dick Doezé.

 In de opening werd o.a. ook het overlijden van oud-collega Ricky van Oosterhout, bijna 66 jaar oud, gememoreerd. Zij is op maandag 8 april overleden en op donderdag 11 april in besloten kring gecremeerd.

 

De PUD-commissie is hoe dan ook zeer tevreden. Dit jaar werd voor het eerst (bijna) iedereen digitaal benaderd en dat is toch een groot gemak gebleken. Uiteraard ook een woord van dank aan IVO-Deurne voor de verleende faciliteiten. Zoals het zich nu laat aanzien zal er in 2014 opnieuw de gelegenheid worden geboden om elkaar weer bij te praten. Dat wordt dan editie 9.

 

De vijfkoppige PUD-commissie

 

Zoals gebruikelijk staat hieronder een fotoverslag van deze bijeenkomst. Daar kunnen ook de oud-collega’s die om welke reden dan ook verhinderd waren, terugzien hoe veel of weinig collega’s zijn veranderd maar vooral een stukje sfeer proeven.