7.b.7 Foto’s 2017

De 12e reünie van het Alfrinkcollege is inmiddels al weer geschiedenis. Ruim 40 oud-collega’s -waaronder enkele actieve collega’s – hadden de moeite genomen om elkaar deze namiddag bij te praten. Jammer dat een aantal collega’s om diverse redenen niet konden komen. Hoe dan ook, het aantal ’80+’ groeit gestaag. Gespreksstof voldoende. Over het huidige onderwijs nu in vergelijking met toen; over het wel en wee thuis; over vrijwilligerswerk en hobby’s enz.

De organisatie van de jaarlijkse reünie: v.l.n.r. Piet van de Rijt, Michel Buijtenweg, Pieter Willems, Dick Doezé en actieve collega Sjaak Cornelissen.

Onder leiding van Truus Lutters was ook dit keer de catering weer in vertrouwde en goede handen. Koffie/thee; soep en broodjes, allemaal weer goed verzorgd. Ook dank aan de school , vertegenwoordigd door directeur R.v. Deursen,  dat we wederom van de personeelskamer gebruik mochten maken. Rond 20.30 uur was de reünie ten einde. Kortom wederom een sfeervolle, geslaagde bijeenkomst. Een van de bezoekers liet ons weten: ‘het was weer goed en gezellig op de reünie: een soort thuiskomen’. Dat smaakt naar meer toch?

En dan zijn er nog altijd de foto’s die alles hebben vastgelegd.